Hvor Ofte Skal En Bil Synes?

D. 08.12.2020
Image: Pixabay

Mange bilejere har svært ved at finde rundt i, hvornår deres bil skal til syn, og hvor ofte det i hele tager skal finde sted. Din bil skal første gang synes til et periodisk eftersyn 4 år efter den er blevet registreret for første gang. Du skal altså ikke til syn de første fire år, hvis du køber dig en ny bil. Men hvad så med alle andre biler, der ikke lige er mindre end 4 år gamle?

Hvor ofte skal en bil synes? Din bil skal synes hvert andet år, hvis den er mere end 4 år gammel. Hvis der er tale om en veteranbil, så er det kun hvert ottende år. En bil skal også synes, når den skal indregistreres, hvis den har været afmeldt i over et år, eller hvis der er blevet foretaget ændringer ved køretøjet.

Den gode nyhed er, at du slet ikke behøver at holde styr på, hvornår din bil skal synes. Du bliver nemlig helt automatisk indkaldt til syn, når det er ved at være tid. Helt præcist får du besked 8 uger før, så du har godt og vel 2 måneder til at gå det gjort.

Hvis du vælger ikke at syne din bil, så kan det blive en dyr affære. Du vil i første omgang få en bøde, der lyder på hele 4.000 kroner.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til denne artikel. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Christina Watches.

Relaterede indlæg
Står du og ikke skal bruge din bil længere, eller den måske skal skrottes, er det vigtigt,…
Når du køber en bil enten af en privat person eller en bilforhandler, så skal bilen regist…
Det er ikke længe siden, det blev indført, at du godt må begynde at tage et kørekort, når …
Det kan til nogle gange være en smule svært at finde ud af, hvornår man må køre bil efter …
Der florerer mange myter om, hvorvidt elbiler egentlig er så meget mere klimavenlige, som …
For bilentusiaster, børn og andet godtfolk er der noget helt særligt og charmerende over d…
Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man vælger en bil, der er benzinøkonomisk. …