3 Biler, Der Ser Meget Dyrere Ud, End De Er

D. 07.08.2019
Image: Canva

Har du altid drømt om at cruise rundt i en bil, der ser uforskammet dyr ud, og som kan imponere enhver, du møder på din vej? Så er du landet på den helt rigtige artikel! Vi har nemlig fundet tre biler, der ser ufatteligt dyre ud, uden egentlig at være det.

Jaguar XJ8

Jaguar XJ8 designet stammer helt tilbage fra 1968, imens selve konstruktionen er noget mere moderne, da den er konstrueret i aluminium. Jaguaren kan både fås med en V6 motor og en V8 motor. Angående hestekræfter er der også en del at vælge imellem.

Man kan både anskaffe sig XJ8’eren med en 3,5-liters på 258 hk, 4,2-liters på 298 hk eller 395 hk med en imponerende kompressor. Du kan endda også få den med dieselmotor. Ligegyldigt hvordan man sammensætter sin Jaguar, så kan forvente et smukt 6-trins ZF-automatgear.

Da bilen blev produceret som nu, var den ganske vist en meget dyr fornøjelse, men ikke længere. I dag kan erhverve sig bilen fra priser, der ligger på cirka 200.00 kroner. Et sandt røverkøb.

VW Phaeton

Traditionsrige og anerkendte Volkswagen tog fusen på langt de fleste, da de præsenterede deres luksusbil, der blev døbt Phaeton. Manden bag overraskelsen var den daværende topchef, Ferdinand Piëch.

Ideen med Phaeton var at lancere en Volkswagen, der kunne måle sig med den lukseriøse konkurrent, Mercedes S-klasse. For at kunne konkurrere med Mercedes, fremlagde Piëch en liste med 10 punkter, som bilen skulle opfylde.

En af de mere ekstreme krav var, at bilen skulle være i stand til at køre 300 km/t en hel dag, i temperaturer på 50 grader, SAMTIDIG med, at airconditionen skulle være i stand til at bibeholde en temperatur på 22 grader. Det er altså langt fra småting, som bilen skulle kunne.

Bilen blev endda også bygget ved hjælp af håndkraft side om side med Bentleys. Da bilen blev produceret, kostede den svimlende 1,4 millioner kroner. I dag kan køre en tur i en Phaeton for under 200.000 kroner.

Mercedes S-Klasse

Mercedes S-Klasse er en sand klassiker, der siden 1950’erne har været synonym med luksus. Det er ikke for sjov, at S’et i bilens navn står for “Sonderklasse”, hvilket betyder særklasse på dansk.

Mercedes S-Klasse er den mest solgte luksusbil nogensinde, og har igennem tiden været notorisk kendt for at være forløber på implementering af de nyeste features og udstyr, der hører hjemme i en sand luksusbil.

Vi kan lige så godt afsløre det med det samme. Køber du en Mercedes S-Klasse af en nyere årgang, så kan du ikke nøjes med at betale det beskedne beløb på de små 200.00 kroner, men derimod en million kroner. Dog kan du, hvis du går en del årgange tilbage, godt slippe afsted med at betale under en kvart million.

Tak til ProRengøring
Vi takker ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel.

Relaterede indlæg
Står du og ikke skal bruge din bil længere, eller den måske skal skrottes, er det vigtigt,…
Når du køber en bil enten af en privat person eller en bilforhandler, så skal bilen regist…
Det er ikke længe siden, det blev indført, at du godt må begynde at tage et kørekort, når …
Det kan til nogle gange være en smule svært at finde ud af, hvornår man må køre bil efter …
Der florerer mange myter om, hvorvidt elbiler egentlig er så meget mere klimavenlige, som …
Mange bilejere har svært ved at finde rundt i, hvornår deres bil skal til syn, og hvor oft…
For bilentusiaster, børn og andet godtfolk er der noget helt særligt og charmerende over d…