Bliv Advaret Om Trafikulykker - Se Hvordan Her

D. 18.07.2019
Image: Canva

Med en trafikalarm får du besked om trafikuheld, så både du og dine medmennesker kan få en større sikkerhed på vejene. Derudover kan du også undgå kø samt blive advaret om, hvornår du skal sætte farten ned.

Man kan hurtigt blive overrasket, når man kommer kørende og ser et trafikuheld. Derfor kan det være en god idé at investere i en trafikalarm, da man både sikre, at man ikke skaber yderligere fare uheldsstedet, samt man kan undgå kø.

Radioen har været en god hjælp, når det kommer til trafikmeldinger. Et af problemerne er, at folk er begyndt at have slukket deres radioer, og hører måske musik eller bruger deres højttalere på anden vis.

Så er det ikke altid, at man får fat i, hvilken melding, som der egentlig bliver givet i radioen, og ofte er det heller ikke sikkert, at man ved hvilket område, som de taler om, hvis man ikke er selv er stedkendt.

Det gør en trafikalarm

Med en trafikalarm bliver du gjort opmærksom på, hvornår du skal være opmærksom på, hvornår der er uheld eller kø, og du kan tilkoble alarmen til din smartphone, så den allerede ved, hvilken rute du skal. Du kan også blive advaret om fartkontrol, som på en måde også kan være med til at øge din sikkerhed.

Få en fartkontrol alarm

Vi har oplevet, at nogen bliver sure, når der advares om, hvor der er fotovogne og fartkontroller. Det kan også lyde fjollet, for på en måde, mister den lidt sin funktion, og så alligevel ikke.

Derfor er det en god idé at blive oplyst om fotovogne

Fotovogne bliver også opsat, hvor der er ekstra fare for uheld. Vi prædiker selvfølgelig for, at man aldrig kører for stærkt, men en fartkontrol alarm /trafik alarm gør, at man bliver ekstra opmærksom på steder, hvor der er større risici for uheld.

Dette er også en af grundene til, at politiet også ofte oplyser om, hvor de stiller fartkontroller op. Det har de både gjort på sociale medier, samt de stiller også skilte op inden stærekasser, så man bliver gjort opmærksom på, at der er fartkontrol.

En trafikalarm kan være med til at skabe mere sikkerhed ved ulykkessteder, man kan undgå unødvendige kødannelser, blive advaret om ekstra farlige steder, og så kan man også undgå en træls fartbøde.

Tak til avXperten

Vi vil gerne sende et stort tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig.

AvXperten er en online forhandler af elektroniske komponenter, hvor man kan få alt fra radier, gadgets, computerudstyr og også fartkontrol-alarmer.

Relaterede indlæg
Står du og ikke skal bruge din bil længere, eller den måske skal skrottes, er det vigtigt,…
Når du køber en bil enten af en privat person eller en bilforhandler, så skal bilen regist…
Det er ikke længe siden, det blev indført, at du godt må begynde at tage et kørekort, når …
Det kan til nogle gange være en smule svært at finde ud af, hvornår man må køre bil efter …
Der florerer mange myter om, hvorvidt elbiler egentlig er så meget mere klimavenlige, som …
Mange bilejere har svært ved at finde rundt i, hvornår deres bil skal til syn, og hvor oft…
For bilentusiaster, børn og andet godtfolk er der noget helt særligt og charmerende over d…